Online Traiteur

Waar versheid centraal staat

Voordeelpakket varkensvlees Heyde hoeve Duroc (5 kilo)

Art.nr. 00051
45,05€
Op voorraad
1
Productgegevens

Verkrijgbaar vanaf 15/09/2020

Heyde hoeve Duroc staat garant voor kwaliteit.

Het varkensvlees dat de eer heeft om onder het label van Heyde hoeve op te groeien leeft in een stressvrije omgeving waar de varkens centraal staan. Dit is merkbaar bij elke hap van dit uitstekende vlees dat bij ons in eigen atelier met zorg en passie uitgebeend en verwerkt word.

Voordeelpakket Duroc 10 kg

- 0.5 kg koteletten

- 0.5 kg varkenslapjes

- 1 kg worst

- 1 kg gehakt

- 0.5 kg blinde vinken

- 0.5 kg schnitzels

- 1 kg gezouten spek

Standaard worden onze vleespakketten op de gebruikelijke manier verpakt en voorzien van een etiket met de naam, allergenen en de gebruikelijke codes waarmee wij uw product kunnen traceren.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw pakket vacuüm te laten verpakken en eventueel ook te verdelen in de nodige hoeveelheden. Op deze manier heeft u steeds de nodige hoeveelheid bij de hand zonder overschotten.

Welke voordelen bieden een vacuüm verpakking?

- Bij het invriezen voorkomt dit uitdrogen

- Eenvoudig ontdooien

- Snel ontdooien (in koud water binnen de 20 minuten ontdooid)

- Besparing van ruimte doordat alles zo plat mogelijk ingevroren kan worden. Dit bevorderd het snel invriezen maar ook het snel ontdooien.

Per vacuüm zak word er € 0.2 in rekening gebracht.

Voordeelpakketten dienen besteld te worden VOOR zondag 23:59 uur. Op dinsdag krijgen wij onze Heyde hoeve varkens vers geleverd waarna deze onmiddellijk verwerkt en verpakt worden. Op woensdag zullen alle pakketten uitgeleverd worden.

De opgegeven prijs is een richtprijs. Gezien dit een product omvat dat per kilo aangeboden word vragen wij u contant of via Payconiq te betalen bij levering of bij ophaling.


Bewaar dit product voor later